Keittiöremontti Helsingissä Toteuta keittiöremontti Helsingissä ammattilaisten avulla

Rakennusliikkeemme työntekijät ovat alansa ammattilaisia. Heillä on takanaan useiden vuosien kokemus keittiöiden ja muiden huoneiden remonteista Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Keittiöremontit kuuluvat kodin suurimpiin remontteihin, joten ei ole koskaan itsestäänselvää, kenellä remontin teetät. Jos aikeissasi on remontoida keittiö Helsingissä tai pääkaupunkiseudun alueella, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä. Päätoimialueeseemme lukeutuvat Punavuori ja Kaivopuisto, mutta työntekijämme ovat liikkuvaisia, ja joskus saatamme jopa ottaa urakoita pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yksikään urakka ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan hoidamme mielellämme kaikenkokoisia urakoita. Sinun tarvitsee vain palkata Rakennusfirma Helsinki hoitamaan projektisi ja me hoidamme loput. Autamme sinua tekemään remontillesi toimivan kokonaissuunnitelman, hoidamme urakan ajoissa valmiiksi lopputarkastusta myöden ja viemme vielä roskat pois.

Varaa maksuton kotikäynti keittiöremonttisi suunnitteluun Tulemme maksuttomalle kotikäynnille ja varmistamme, että keittiöremontti suunnitellaan hyvin

Keittiön remontointi kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisen vastuulle. Rakennusfirmallamme on pitkä kokemus keittiöremonteista ja hoidamme työn huolella aina alusta loppuun asti. Heti ensimmäisellä vierailullamme laadimme yhdessä remontillesi kokonaissuunnitelman, joka kattaa myös aikataulun ja budjetin. Kuuntelemme toiveitasi ja toteutamme ne parhaamme mukaan. Pidämme huolen siitä, että lupauksemme toteutuvat ja remonttisi valmistuu ajoissa sopimamme aikataulun mukaisesti. Oli toiveissasi sitten keittiöremontti Helsingissä tai jokin muu urakka, voit olla varma, että saat meiltä sitä, mitä tilaat.

  Architectural floor plan

  Kotikäynti 48 tunnin kuluessa

  Rakennusliikkeemme on ajansaatossa huomannut, että asiakkaille on hyvin tärkeää saada vastauksia kysymyksiin nopeasti. Sen vuoksi vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian ja sovimme ilmaisesta kotikäynnistä jo 48 tunnin sisällä. Kotikäynnin yhteydessä käymme suunnitelmat läpi ja täytämme sopimuksen vasta sitten, kun tiedämme, että molemmat osapuolet ovat siihen tyytyväisiä.

  Keittiön täysremontit ja pintaremontit luotettavasti

  Keittiö on tunnetusti yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siksi sen laatuun tulee kiinnittää erityisen paljon huomiota. Meidän kokeneet työmiehemme käyttävät vain laadukkaita materiaaleja, minkä ansiosta keittiöstäsi tulee sekä laadukas, huoliteltu että pitkäikäinen. Jos sinulla on suunnitteilla keittiöremontti Helsingissä, työmiehemme auttavat sinua mielellään niin keittiön täysremontissa kuin pienemmissä pintaremonteissakin. Teemme yhteistyötä paikallisten rakennusmiesten kanssa, jotka ovat alansa ammattilaisia. Koska käytössämme on vain paikallista työvoimaa, voimme taata, että projekti valmistuu ajoissa ennalta sovittuna ajankohtana. Lisäksi työmiehemme ovat kohteliaita ja pitävät huolta kotisi siisteydestä viemällä remontista tulleet jätteet mennessään.

  Mitä asiakkaamme sanovat keittiöremonteistamme? Keittiöremontin arvostelut ja asiakkaiden palautteet

  Tarvitsin apua uuden keittiön asentamisessa, joten otin yhteyttä Rakennusfirma Helsinkiin. Päätös oli hyvä, sillä rakennusliike hoiti asennustyöt huolella. Sain toiveideni mukaisen keittiön ja sen valmistuminen aikataulun mukaisesti oli pelkkää plussaa!

  Maija H. Uuden keittiön asentaminen, Kaartinkaupunki

  Olemme erittäin tyytyväisiä Rakennusfirma Helsingin toimintaan. He auttoivat meitä keittiöremontissa, kun vanha keittiömme ei enää vastannut tarpeisiimme. Rakennusliikkeen kanssa oli helppo kommunikoida ja he pitivät meidät ajan tasalla remontin kulusta.

  Petri L. Keittiöremontti, Helsinki

  Rakennusfirma Helsinki auttoi minua toteuttamaan keittiön pintaremontin, kun muutin uuteen asuntooni. He auttoivat minua suunnitelman tekemisessä ja lopputulos oli parempi kuin uskalsin toivoa! Suosittelen rakennusliikettä ehdottomasti myös ystävilleni ja tuttavilleni.

  Katri M. Keittiön pintaremontti, Kaivopuisto

  Keittiöremontti Helsingissä alan ammattilaisilta Työntekijämme tekevät keittiöremonttisi ammattitaidolla

  Keittiöremontti ja uuden keittiön asennus saattavat tuntua helpoilta, mutta se kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Rakennusmiehillämme on taustallaan vankka kokemus keittiöremonteista ja he ovat koulutettuja ammattilaisia. Pidämme huolen, että keittiöremontin eri osa-alueista vastaavat vain asiaan koulutetut henkilöt. Keittiön asentamisesta huolehtivat koulutetut keittiöasentajamme, kun taas sähkötöistä vastaavat taitavat sähköasentajamme. Kaikilta työntekijöiltämme löytyy työhön vaadittavat työturvallisuuskortit ja heidät on täysin vakuutettu. Kun palkkaat meidät minkä tahansa projektin tekijäksi, voit olla varma, että se tulee ammattimaisesti tehtyä. Vaikka olemme alamme ammattilaisia, ei keittiöremontin hinta Helsingissä kohoa pilviin, vaan se on laatuunsa nähden erittäin kohtuullinen.