Meistä Luotettava rakennusliike Helsingissä

Rakennusfirma Helsinki on hyvämaineinen rakennusliike, jolla on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella, mutta silloin tällöin otamme urakoita vastaan myös päätoimialueemme ulkopuolelta. Kun tarvitset apua kodin remonteissa, kunnostuksessa tai rakennusprojekteissa, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä.

 

Olemme tottuneet auttamaan sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä monipuolisesti kaikenlaisissa projekteissa. Yksikään urakka ei ole yrityksellemme liian pieni tai suuri, vaan otamme ne kaikki mielellämme vastaan. Työtekijämme ovat paikallisia ja tarvittaessa teemme yhteystyötä muiden paikallisten rakentajien ja työmiesten kanssa. Palkkaamalla meidät hommaan olet siis mukana luomassa työtä helsinkiläisille työmiehille ja pitämässä huolen siitä, että heiltä löytyy töitä myös jatkossa. Paikallisuudestamme on myös etua, sillä työmiehemme ovat aina käytettävissä, minkä ansiosta saamme urakat valmiiksi aikataulun mukaisesti.

Jätä meille ilmainen tarjouspyyntö Ota meihin yhteyttä

Kun jätät meille tarjouspyyntösi, tulemme mielellämme maksuttomalle kotikäynnille. Kerro meille, miten voimme auttaa suunnitelmasi toteuttamisessa!

  Kerro meille suunnitelmistasi!

  Rakennusfirma Helsingin työntekijä

  Mika Kivinen

  Asiakaspäällikkö
  05 – 123 45 678
  tarjous@rakennusfirma.com
  Rakennusfirma Helsingin työntekijä

  Työntekijämme ovat osaavia ja tehtäviinsä sitoutuneita

  Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat projektillesi luotettavaa tekijää Helsingissä. Henkilöstömme on hyvin koulutettu ja heiltä kaikilta löytyy tarvittavat sertifikaatit, jotta he voivat ottaa antamasi työn vastaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta jätämme jälkeemme vain laatutyötä ja pidämme huolen siitä, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Meillä esimerkiksi kylpyhuoneremontin hinta on varsin kohtuullinen siihen nähden, että saat vain taattua laatua. Kylpyhuoneremontit kuuluvatkin yrityksemme erikoisosaamiseen, joten jätäthän meille tarjouspyyntösi heti, kun alat suunnittelemaan kylpyhuoneremonttia. Myönnämme kaikille töillemme aina täyden tyytyväisyystakuun sekä tietenkin laatutakuun, jotta voit olla levollisin mielin palkattuasi meidät.

  Kylpyhuoneremontteja vuosien kokemuksella

  Kylpyhuoneremontit kuuluvat yrityksemme vahvuuksiin. Kun palkkaat meidät hoitamaan urakkasi, jossa tarvitaan usean eri alan osaamista, sitoudumme tekemään yhteistyöprojekteja paikallisten työmiesten kanssa ilman lisäkustannuksia. Pidämme sinut aina ajan tasalla projektin kulusta ja saat yhteyshenkilön, jonka kanssa olet tekemisissä koko projektin ajan. Näin ollen sinun ei tarvitse miettiä, kenelle soittaisit tai keneltä kysyisit tietoja, vaan asiointi kanssamme sujuu mutkattomasti. Hoidamme myös mahdolliset ongelmatilanteet, joten palkattuasi meidät sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me hoidamme kaiken.

  Yhteistyömme ja sertifikaattimme Löydät tästä sertifikaattimme ja yhteistyökumppanimme