Palvelut Helsingissä Kaikki palvelut rakentamisesta remontointiin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Terassin rakentaminen Helsingissä

Rakennamme mielellämme terassisi Helsingissä, sillä terassin rakentaminen kuuluu työmiestemme vakio hommiin. Pidämme huolen siitä, että perustukset asennetaan oikein maaperälle suotuisalla tavalla. Käytämme työssämme vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, minkä ansiosta rakentamamme terassi kestää käyttöä ja palvelee sinua pitkäikäisesti.

Lue lisää aiheesta terassin rakentaminen.

Kylpyhuoneremontti pääkaupunkiseudulla Teetä kylpyhuoneremonttisi alan ammattilaisilla

Kylpyhuoneremontti Helsingissä on rakennusfirmamme erikoisalaa. Taitavat työmiehemme ovat hyvin koulutettuja ja heiltä löytyvät kaikki tarvittavat sertifikaatit kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa työskentelyyn.

Lue lisää aiheesta kylpyhuoneremontti.

Rakennusfirma Helsinki

Keittiöremontti Helsingissä

Keittiöremontti on yksi kodin haastavimmista remonteista, eikä ole aivan sama, kenellä remontin teetät. Hoidamme keittiöremonttisi Helsingissä puolestasi aina suunnitteluvaiheesta lopputarkastukseen ja siivoukseen asti, ja kuuntelemme toiveitasi tarkasti. Jos puolestaan keittiösi kaipaa vain pientä pintaremonttia, sekin onnistuu.

Lue lisää aiheesta keittiöremontti.

Maksuton kotikäynti Kuulemme erittäin mielellämme projektistasi, joten varaathan ilmaisen kotikäynnin.

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi!

  Henkilökuntamme

  Mika Kivinen Asiakaspäällikkö

  Hei! Minä ja kollegamme odotamme innolla kuulevamme lisää projektistasi, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

  Mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme? Arviot aiemmista rakennus- ja remonttiprojekteistamme

  Luotettavaa toimintaa heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Rakennusprosessin aikana rakennusliike piti meihin säännöllisesti yhteyttä ja he pitivät meidät ajan tasalla remontin kulusta. Huomasimme myös, että rakennusfirma auttoi meitä pitämään kustannukset alhaalla, ja tarjouksessa sovittu hinta oli myös se, jonka me lopulta maksoimme.

  Mikael A. Kylpyhuoneen ja saunan remontointi, Kaartinkaupunki

  Suosittelen kaikkia palkkaamaan seuraavaan rakennus- tai remonttiprojektiin Rakennusfirma Helsingin lahjakkaat ja joustavat työntekijät. Saimme hyvää palvelua alusta loppuun asti, ja lopputulos oli juuri toiveidemme mukainen! Nyt minulla on unelmieni keittiö, jota kelpaa esitellä myös muille.

  Maria P. Keittiöremontti, Espoo

  Olemme erittäin tyytyväisiä tähän rakennusliikkeeseen. He auttoivat meitä rakentamaan terassin juuri ennen kiireistä juhlasesonkia. He hoitivat projektin huolella alusta loppuun asti, ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä rakennusfirman toimintaan. Juhlat onnistuivat täydellisesti uudesta terassista nauttien.

  Petri Haavikko Terassin rakentaminen, Helsinki

  Yrityksemme on täysin vakuutettu Meiltä löytyy kaikki tarvittavat sertifikaatit ja vakuutukset.