Onko haaveissasi kohtuullinen keittiö- tai kylpyhuoneremontin hinta? Pyydä meiltä tarjousta

Jätä ilmainen tarjouspyyntö Kuulemme mielellämme lisää projektistasi!

  Asiakkaana haluat varmasti tietää, millainen on kylpyhuoneen-, terassin- tai keittiöremontin hinta, jos teetät sen meillä. Täytä sivuillamme oleva yhteydenottolomake, jotta voimme sopia kotikäynnistä mahdollisimman pian. Tulemme vierailulle 48 tunnin kuluessa, ja keskustelemme remontointiin tai rakentamiseen liittyvistä suunnitelmistasi. Vasta, kun tiedämme enemmän projektistasi ja sen laajuudesta, voimme tehdä sinulle lopullisen tarjouksen.

  Rakennusfirma Helsingin työntekijä

  Kotikäynnin yhteydessä käymme yhdessä läpi työn eri vaiheet ja käytettävät materiaalit. Haluamme myös kuulla tarkemmista toiveistasi, jotta osaamme toteuttaa remontin niin, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Työmiehemme ovat äärimmäisen lahjakkaita ja heidän kädenjälkensä on aina ammattimaista. Siitä huolimatta remontin hinta on kuitenkin kohtuullinen. Jos sinulla on suunnitteilla saunaremontti tai jokin muu kosteiden tilojen remontti, saat käyttöösi vain niihin erikoistuneita työmiehiä. Yhteydenottosi jälkeen olet heti tekemisissä saman henkilön kanssa, joka pitää sinut tietoisena projektin kulusta aina alkumetreiltä lopputarkastukseen asti. Mielestämme on erittäin tärkeää, että sinun on helppo pitää yhteyttä meihin, ja sen vuoksi olemme tehneet sen mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Jos siis haaveilet vaikka unelmiesi keittiöstä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, jätä meille viesti niin huomaat pian, kuinka kohtuulliseksi keittiöremontin hinta todella jää.

  Rakennusfirmamme toteuttamat remontit Mitä mieltä olet aiemmista projekteistamme?

  Mitä mieltä asiakkaat ovat Rakennusfirma Helsingistä? Haluamme kiittää asiakkaitamme heidän palautteistaan.

  Otin yhteyttä Rakennusfirma Helsinkiin, kun halusin teettää parvekeremontin. He tulivat kotikäynnille lyhyellä varoitusajalla ja tekivät hyvin jäsennellyn tarjouksen remontille. Jäi sellainen olo, että rakennusliike todella arvostaa asiakkaitaan, joten suosittelen heitä ehdottomasti myös tuttavilleni.

  Ella Tanninen Parvekeremontti, Helsinki

  Uusimme keittiön kaapistot, lattiat ja kodinkoneet Rakennusfirma Helsingin avulla. Säästimme todella paljon aikaa, sillä meidän tarvitsi olla yhteyksissä ainoastaan heidän projektipäällikköönsä. He hoitivat urakan ajallaan valmiiksi ja olemme erittäin tyytyväisiä.

  Ville & Piia Keittiöremontti, Kaivopuisto

  Rakennusliike tuli kotikäynnille lupaamansa aikataulun sisällä ja saunaremontti pääsi käyntiin hyvin nopealla aikataululla. He tekivät saunasta juuri toiveideni mukaisen ja olen erittäin tyytyväinen heidän toimintaansa. Hintakin jäi erittäin kohtuulliseksi.

  Perttu Tiilikainen Saunaremontti, pääkaupunkiseutu

  SERTIFIKAATTIMME JA YHTEISTYÖMME Meiltä löytyvät kaikki turvalliseen työhön vaaditut sertifikaatit